Στοιχεία Εταιρείας και Επικοινωνίας

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ STREETMAGIC

☎ 2110108649

STREETMAGIC SHOP ATHENS

Το www.magika.gr είναι μία ιστοσελίδα της εταιρίας Επίσημη Επωνυμία εταιρείας (ΓΟΥΛΙΜΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) ,  (ΑΦΜ: 039024326 ΔΟΥ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ) Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η. :114956237000. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην 28ς Οκτωβριου 22 , στο Μαρουσι Αθηνας. 

Από το 2005 προσπαθούμε να σας μυήσουμε στον εκπληκτικό κόσμο της μαγείας και της ψευδαίσθησης , στον μαγικό κόσμο της ταχυδακτυλουργιας .

Είμαστε το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα ταχυδακτυλουργιας που άνοιξε στην Ελλάδα αφιερωμένο στην πιο όμορφη τέχνη του κόσμου ! 

Κατάστημα : 28ης Οκτωβρίου 22 Μαρούσι -

☎ 2110108649

✔ το παλιότερο Eshop ταχυδακτυλουργίας στην Ελλάδα ! 10 χρόνια κοντά σας ! 
✔ πάνω από 12000 μέλη στο Facebook !Είμαστε η μεγαλύτερη online Ελληνική κοινότητα magic !!!

www.facebook.com/streetmagic.gr

www.facebook.com/playingcards.gr

✔ η μεγαλύτερη γκάμα σε ετοιμοπαράδοτες τράπουλες Bicycle στην Ελλάδα με την πρώτη εξειδικευμένη σελίδα για τράπουλες στην Ελλάδα www.Playingcards.gr

✔ οι πιο φθηνές τιμές στην αγορά ! κάντε την σύγκριση σας τώρα 
✔ μοναδικές προσφορές που θα βρείτε μόνο σε εμάς ! ΜΟΝΟ ! 
✔ το μοναδικό μας σύστημα ανταμοιβής πελατών που έχουμε μόνο εμείς ! 
✔ αποστολές σε όλη την Ελλάδα με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ! 
✔ το μεγαλύτερο κατάστημα για τράπουλες , φάρσες κ μαγικά κόλπα στην Αθήνα , περάστε να το διαπιστώσετε αφού περάσετε πρώτα από όλους τους υπόλοιπους ! 

Μάγος Dio - Amazing Dio 

Το Streetmagic λειτουργεί κάτω από την εποπτεία του Μάγου Dio - Amazing Dio 

Ο Dio είναι από τους πιο προβεβλημενους τηλεοπτικά 
ταχυδακτυλουργους στην Ελλάδα !

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ: 

www.AmazingDio.com - www.MagosDio.com 

Έχει εμφανιστεί σε όλα τα μεγάλα Ελληνικά τηλεοπτικά 
κανάλια κάνοντας εκπληκτικά μαγικά κόλπα !

Συστηθείτε…

Ο Amazing Dio είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους μενταλιστ (Mentalist)μάγους στην Ελλάδα.   

Έγινε ευρύτερα γνωστός κυρίως μέσα από την συνύπαρξή του – επί σκηνής - με την Πέμη Ζούνη και τη συνεργασία του με το El Convento Del Arte για 2 επιτυχημένες σεζόν, αλλά και την επιμέλεια σε μαγικά κόλπα του videoclip "Πετάω" της Μαρίζας Ρίζου και του Πάνου Μουζουράκη. 

Έχει κάνει επίσης την εκμάθηση και επιμέλεια μαγικών για αρκετές θεατρικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων και του Μάρκου Σεφερλή "Ο Μάγος του Ροζ" και τελευταία του Χάρη Ρώμα " Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες "

Σπούδασε την τέχνη αυτή παρακολουθώντας σεμινάρια στο Blackpool της Αγγλίας από τους σημαντικότερους σύγχρονους μάγους. Είναι μέλος της μαγικής κοινότητας στην Ελλάδα, της διεθνούς αδελφότητας μάγων (IBM) και μιας ομάδας που τις παραστάσεις τους έχουν δει εκατοντάδες κόσμου στο Γυάλινο Θέατροστο Χυτήριο και στο El Convento Del Arte

Το 2014 αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα παρουσιάζοντας τις παραστάσεις «MIND GAMES» μετά απο παρότρυνση και καθοδήγηση της Πέμης Ζούνη. 

Ο Amazing Dio έχει αναπτύξει το μοναδικό του στυλ συνδυάζοντας την κλασική τέχνη της υποβολής με το σύγχρονο κωμικό θέατρο, κάτι που τον καθιέρωσε ως έναν από τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους. Ειδικότερα, χρησιμοποιεί τις πέντε του αισθήσεις με τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας έκτης αίσθησης, αναμιγνύοντας τεχνικές αποπροσανατολισμού και γνώσεις ψυχολογίας μαζί με την ικανότητά του να “διαβάζει” τη γλώσσα του σώματος και να επηρεάζει την σκέψη του άλλου μέσω της υποβολής.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις μαγείας, ενώ έχει εμφανιστεί και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Το 2017 οι Amazing Dio & Elina ήταν το μαγικό ζευγάρι που κατάφερε να φτάσει μέχρι τους ημιτελικούς του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" παρουσιάζοντας την τηλεπαθητική τους επικοινωνία για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση.  

Το 2018 ο Amazing Dio ήταν ο Μάγος που για δεύτερη φορά έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς του"Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2018" αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές  


Μέλος της IBM (International Brotherhood of Magicians) 
και μέλος του Ελληνικού παραρτήματος της , Athens Ring 338. 
Μέλος του Συλλόγου Ταχυδακτυλουργων Ελλάδος
Μέλος της IMS (International Magicians Society)

PASSION

Streetmagic shop is established in 2006 from the owner's passion for magic. It is this passion which helped Streetmagic shop turning into one of the most widely-respected companies in the "magic business" in Greece scene today.

QUALITY

Our main goal is the quality of our products and the service offered. Your orders are followed up with punctuality and efficiency. Our warehouse staff prepares and selects all products, making sure that each one passes a quality control.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ: Η επίσκεψη στο website μας, συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών. streetmagic.gr (c)