ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΑΣ

Tο Magic College είναι ειδικευμένο εκπαιδευτήριο ταχυδακτυλουργίας στην Ελλάδα που προσφέρει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ για ενήλικες και για παιδιά σχολικής ηλικίας απο το 2008 !! 

Μαθέ την τέχνη της μαγείας ! 

Το Magic College δημιουργήθηκε από την ιδία ομάδα που σας έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μεγαλύτερο online κατάστημα μαγικών κόλπων το STREETMAGIC ,ο Διονύσης Γουλιμής (AMAZING DIO) , ανοίγοντας 24 Δεκεμβρίου του 2008 το κεντρικό κατάστημα STREETMAGIC στην Αθήνα και βλέποντας την τρομακτική ανάγκη για μια σχολή που να μπορεί να προσφέρει μια άρτια εκπαίδευση στην ταχυδακτυλουργία ξεκίνησε το νέο αυτό εγχείρημα με έναν από τους μεγαλύτερους πρωτεργάτες και καλλιτέχνες από τον χώρο της ταχυδακτυλουργίας τον Valtasar και μαζί έχτισαν κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Για να βιώσεις το απίστευτο θα πρέπει να μπεις στον κόσμο της Φαντασίας ,για να είσαι εσύ όμως αυτός που θα κάνει τα απίστευτα μαγικά κόλπα πρέπει να μάθεις να βιώνεις την πραγματική μαγεία!

Το Magic College βρίσκετε στην Αθήνα και σας περιμένει να το ακολουθήσετε. 


 Είναι η μοναδική σχολή στην Ελλάδα που μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη σπουδή στην τέχνη της ταχυδακτυλουργίας, το Magic College σε προσκαλεί να μπεις στον απίστευτο κόσμο του μυστηρίου και της ψευδαίσθησης και να ανακαλύψεις μόνος σου την πραγματική δύναμη της μαγείας


Μπορεί:… 
η «τέλεια» ΣΧΟΛΗ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΑΣ να μοιάζει κάτι το ουτοπικό και ψεύτικο. Αλλά μια σχέση που γεμίζει την ζωή και την καρδιά σου με ευτυχία είναι κάτι το αληθινό, είναι κάτι που σου αξίζει και είναι κάτι που οφείλεις να διεκδικήσεις για την ζωή σου και γι’ αυτό που αγαπάς. 

Μπορεί:
√ να μην έχετε βρει μέχρι σήμερα κανένα να σας δείξει πως να ξεκινήσετε
√ να ψάχνατε άλλα να μην βρίσκετε πραγματικά κάποιους να ξέρουν πως να σας μάθουν μαγικά κόλπα
√ να είσαι μόνος σε αυτή την αναζήτηση σου και να μην σου αρέσει αυτό και να ψάχνεις και άλλους
√ μόλις να έχεις ξεκινήσει και να μην ξέρεις το επόμενο βήμα που πρέπει να κανείς
√ το πάθος και η σχέση σου με τα μαγικά να έχει εξαφανιστεί κι αυτό να σε ανησυχεί.


Όποια κι αν είναι η κατάστασή σου αυτή τη στιγμή, η σχολή μας σου αποκαλύπτει το πώς μπορεί να έχεις μια αμοιβαία σχέση πληρότητας και ευτυχίας με την τέχνη της ταχυδακτυλουργίας που να διαρκεί.

Το εργαστήρι σου δείχνει:
√ πως μπορείς να ξεκινήσεις στην τέχνη αυτή
√ βήμα-βήμα πώς να γίνεις από αρχάριος επαγγελματίας
√ πως μπορείς να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα και να βγάλεις λεφτά
√ πως μπορείς να γίνεις ένας πετυχημένος σε μια από τις πιο όμορφες τέχνες


Αν γνώρισες την γεύση της ευτυχίας μια φορά, μπορείς

– και πάνω απ’ όλα το δικαιούσαι— να βιώνεις καθημερινά


Το εργαστήρι σου δείχνει:
√ πως και τι χρειάζεσαι για κάθε είδος μαγικών
√ βήμα-βήμα όλα τα μαθήματα από επαγγελματίες του είδους
√ πως μπορείς βρεις μέσα από τα dvd και τα βιβλία μας ότι χρειάζεσαι
√ πως μπορείς να πετύχεις σε αυτό που αγαπάς


Η Μέθοδος είναι μια διαδικασία που σταδιακά φανερώνει στον κάθε συμμετέχοντα, πως έχει Δυνατότητες, Ευκαιρίες και Επιλογές, που μπορούν να εφαρμοστούν. Δεν είναι κάτι που μόνο αισθάνεσαι, αλλά κάτι που κάνεις καθημερινά.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

- Χομπίστες μάγους
- Ερασιτέχνες μάγους
- Φίλους της ταχυδακτυλουργίας

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΑΣ

TΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 


Σίγουρα όλοι θα έχετε επιθυμήσει να μάθετε τι κρύβετε πίσω από το μυστήριο των μάγων και να μυηθείτε στη γνώση τους.
Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία να γίνεται εσείς πρωταγωνιστής στην παρέα σας, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τα μυστικά μιας τόσο αρχαίας και εντυπωσιακής τέχνης, γρήγορα και οικονομικά!

Σκοπός μας είναι να διδάξουμε στον ανερχόμενο καλλιτέχνη βασικές αρχές σκηνικής παρουσίας και προσιτές για τον καθένα τεχνικές, χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα που θα βρείτε γύρω σας, κλασσικά κόλπα με τράπουλα και ψυχολογικά πειράματα.

Επίσης για τους απαιτητικούς εραστές της τέχνης προσφέρουμε μια πλούσια γκάμα ταχυδακτυλουργικών και νοητικών (mental) παρουσιάσεων που προσφέρονται πάντα κάτω από την απαιτούμενη επεξήγηση και μεθοδικότητα του Διονύση Γουλιμή. 

Αυτό που προσφέρουμε είναι αυτοτελή μαθήματα σε προσιτή τιμή.
Δίνοντας έτσι σε όλους την δυνατότητα να δοκιμάσουν αν η ταχυδακτυλουργία μπορεί να γίνει είτε hobby τους είτε να μείνει μια όμορφη εμπειρία.


ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΜΑΡΟΥΣΙ 


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 2 ΜΗΝΕΣ

ΜΕΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ : ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΌΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ


Δίδακτρα:
ΕΓΓΡΑΦΗ :30 EΥΡΩ
ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ: 180 ΕΥΡΩ


 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ:

390 ΕΥΡΩ + 90 ΕΥΡΩ (ΒΙΒΛΙΑ+DVD) 

------------------------------------------------------------------------------------

Εάν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε με το την ταχυδακτυλουργία και να εκπαιδευτείτε προσωπικά από τον Dio στείλτε email στο dgoulimis@gmail.com η καλέστε στο τηλέφωνο 2110108649.