Reduced price!
Σχολή Μαγείας ΒΙΒΛΙΟ Συγγραφέας: Tristan

Σχολή Μαγείας ΒΙΒΛΙΟ Συγγραφέας: Tristan

Condition: New product

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,10 €.

15,20 € tax incl.

-20%

Πριν 19,00 € tax incl.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

More info

Ένα πρωτότυπο σετ (βιβλίο - βίντεο), που θα σας προσφέρει μοναδικές γνώσεις για την τέχνη της ταχυδακτυλουργίας και θα σας διδάξει 21 + 3 εντυπωσιακά μαγικά τεχνάσματα, για να μαγέψετε και να διασκεδάσετε τους θεατές σας!

Η Σχολή Μαγείας αποτελείται από ένα βιβλίο και δύο βίντεο. Στο βιβλίο θα διαβάσετε ενδιαφέροντα κείμενα, γύρω απ’ την τέχνη της μαγείας, με θεωρητικά - ιστορικά άρθρα, αλλά και πολύτιμες συμβουλές.

Στο πρώτο βίντεο θα παρακολουθήσετε τον Τρίσταν να παρουσιάζει καταπληκτικά μαγικά τρικ, σε κανονικούς θεατές, ενώ στη συνέχεια θα σας εξηγήσει, με κάθε λεπτομέρεια, πως ακριβώς γίνονται! Θα σας δώσει, επίσης, ιδέες και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να οδηγήσετε τη μαγεία σας στο επόμενο επίπεδο!

Στο δεύτερο βίντεο σας περιμένει επιπλέον μαγικό υλικό!... Ο Τρίσταν μαζί με δύο μάγους - έκπληξη, συνομιλούν, αναλύουν περαιτέρω τα μαγικά που μάθατε και σας διδάσκουν τρία ακόμη ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα! Ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό σύστημα εκμάθησης, για… όλες τις ηλικίες!

Σχολή Μαγείας  Συγγραφέας: Tristan

Διάσταση14x21
Σελίδες80
ISBN978-618-205-359-1
Έκδοση2022

Κριτικές

grade

2024-01-04

Καλο αλλα απλο θα ελεγα

Καλο βιβλιο, μου το εφεραν δωρο, περιμενα πιο πρχωρημενα μαγικα, αυτα τα ηξερα

    Γράψτε μια κριτική

    Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

    30 other products in the same category: