Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας: 

Κατά την παραλαβή, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή  ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου +30 2110108649

Υπαναχώρηση αγοράς: 

Το δικαίωμα Υπαναχώρησης (επιστροφή χρημάτων) σε Μη-Ελαττωματικά προϊόντα ισχύει εφόσον ενημερωθούμε ME EMAIL για την πρόθεση σας και εφόσον αυτά (προϊόντα) έχουν επιστραφεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παράδοσής τους σε εσάς.

Επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές αν προηγουμένως ο πελάτης δεν έχει ενημερώσει ME EMAIL για την πρόθεσή του να επιστρέψει το προϊόν.

Σε περίπτωση που το προϊόν προς επιστροφή είναι Ελαττωματικό, πραγματοποιείται επισκευή, ή αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Σε περίπτωση που το προϊόν προς επιστροφή είναι Μη-Ελαττωματικό τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και θα αφαιρεθούν από το επιστρεφόμενο ποσό. 

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται άρτια, στην κατάσταση που έχουν παραληφθεί χωρίς φθορές και η συσκευασία τους σε μεταπωλήσιμη κατάσταση.

Εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται με χρέωση παραλήπτη.

Σε περίπτωση που το προϊόν προς επιστροφή είναι Ελαττωματικό θα ενημερωθείτε με email για τον  τρόπο επιστροφής του. 

Τα προς επιστροφή προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι στην αρχική τους συσκευασία και σε αρίστη κατάσταση. Οποιαδήποτε χρήση των παραδοθέντων προϊόντων πέραν της απαραίτητης για την επιθεώρησή τους κατά την παράδοση, ακυρώνει το δικαίωμά σας για επιστροφή.Δεν μπορούν να επιστραφούν προϊόντα χωρίς την αρχική τους συσκευασία ή με παραβιασμένη συσκευασία, μεταχειρισμένα, χρησιμοποιημένα ή κατεστραμμένα ενώ μπορούμε να αξιώσουμε αποζημίωση ακόμη και για αχρησιμοποίητα προϊόντα εφόσον επιστρέφονται καταπονημένα, ελλειπή ή με φθορές.

Κάθε προιόν που επιστρέφεται θα πρέπει να περάσει πρώτα από τεχνικό έλεγχο, διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές/αλλαγές:

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής/αλλαγής του.

Επιστροφές που δεν γίνονται δεκτές:

- Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί. 

- Στις περιπτώσεις που τα παραδιδόμενα προϊόντα έχουν αποσφραγιστεί από τη συσκευασία τους. 

- Αν δεν έχει αποστείλει email στο streetmagicstore@gmail.com


Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι Streetmagic.gr, 28ης Οκτωβριου 22 Μαρουσι, 15124, ΑΘΗΝΑ,
Η αποστολή γίνεται με δική σας χρέωση. (σε περίπτωση που γίνει αποστολή με χρέωση δικία μας τα έξοδα αποστολής θα αφαιρεθούν από το επιστρεφόμενο ποσό ή σε περίπτωση αλλαγής θα χρεωθούν ως αντικαταβολή στην παράδοση του νέου προϊόντος.)